Jango Edwards s’embutxaca el públic de l’Arcàdia

El Clown demostra la seva gran experiència sobre els escenaris

A la petita sala de l’ se li van eixamplar les parets per les fortes rialles dels pocs que van poder veure al gran mestre de l’art de fer riure, el clown Jango Edwards. Una ocasió com aquesta no es presenten gaires vegades a la vida, i a l’Arcàdia la van aprofitar. El còmic va oferir un bon espectacle que va provocar les rialles del públic en un número i un altre, amb gran arsenal d’acudits i una experiència incontestable a dalt de l’escenari.

Tot i considerar-se fill de la terra, Edwards va néixer —circumstancialment, segons ell, on la seva mare va trencar aigües— als Estats Units d’Amèrica, i part d’aquesta patria li queda, si més no la de la burla. Empolainat com l’avi d’amèrica, i imitant a l’actual president d’aquell país, Jango va proferir als presents un discurs de paraules ininteligibles i de gestos molt entenedors. La paròdia política es va acabar aquí.

Mim, cant i màgia
Recolzant-se en la mímica, Jango Edwards va oferir un perfecte concert d’orquestra i màquina d’escriure, i més tard un de violí i clavell. Com també va ser genial el número inicial que fent-se l’embriac intentava beure d’una cervesa. Les primeres files el recordaran pel confetti, les serpentines, algun esquitx de cervesa, els plats trencats i tennis que, enlloc de pilotes, jugava amb ous.

I per acabar, en un petit discurs amb trraductora, Jango va recordar a tots que cal viure el dia a dia com si fos un dia especial, no caure en rutines i disfrutar del moment. Disfrutar com ho vam poder fer els presents a l’oportunitat de dimecres a l’Arcàdia, molt.