El Brit-pop i el rock èpic es donen la mà en un concert emblemàtic

La Negra flor confia en els grups Barcelonins per diversificar la seva programació

Sempre que s’aposta per grups novells o poc coneguts, et pots endur una grata sorpresa. Els grups barcelonins Carrousel i Uncertain Blue van aterrar a Mataró amb la intenció de donar-se a conèixer més enllà del Prat i van debutar amb bon nota.

Amb dos estils ben diferenciats, van oferir un doble concert de prop de tres hores amb un bon grapat de fans barcelonins. Carrousel va ser el grup encarregat d’engegar el concert. Es tracta d’un grup novell sense més pretensions que mostrar la seva música i gaudir fent gaudir al públic. Tot i no portar molt de temps com a banda, musicalment es mostren com una formació molt madura amb un estil entre el pop-rock i els sons èpics marcats inevitablement per bandes tan emblemàtiques com Heroes del Silencio, Tierra Santa o La Fuga. El seu directe enèrgic i potent va servir per caldejar l’ambient en una nit que es presentava antològica.

Passada la mitjanit va ser el torn dels Uncertain Blue. El grup barceloní va posar la cirereta a un concert emblemàtic amb el seu brit-pop electrònic. Amb clares influencies de grups com Coldplay o Radiohead, van oferir un recital de temes propis amb cançons molt enèrgiques i mitjos temps amb el toc just d’electrónic. Com no, van versionar algun tema dels sempre de moda Beattles. En acabar la seva actuació, les dues formacions es van mostrar molt contents amb l’acollida mataronina i en especial amb l’organització del local que va confiar en ells d’es d’un bon principi.