El sènior femení del Boet guanya la Lliga Catalana de 2a categoria derrotant el FC Barcelona

L'equip mataroní va derrotar al Barça a la final

El sènior femení del Boet guanya la Lliga Catalana de 2a categoria derrotant el FC Barcelona

L’equip senior femení de voleibol de l’AEB Mataró, s’ha proclamat Campió de la Lliga Catalana de Voleibol de 2a categoria, en guanyar dissabte al FC Barcelona, en la final disputada a Sant Boi del Llobregat. En aquesta competició que s’ha jugat en acabar el Campionat de Catalunya hi han participat els equips catalans de 2a Catalana, que serien els situats entre els llocs 10 i 20 de Catalunya.

Les coses no van començar massa bé pel Boet, ja que el Barça es va imposar amb claredat en el primer set, en el qual les mataronines no van estar gens encertades en el servei ni en el joc d’atac. El resultat va ser de 25-19. Al començament del segon set, les coses van continuar igual i semblava que el Barça es tornaria imposar, però quan més complicades estaven les coses amb un clar 21 a 15 en contra, les noies del Boet van ser capaces de capgirar el marcador gràcies a la seva immensa capacitat de lluita i van aconseguir un parcial de 10 a 2, que va deixar el marcador en un inesperat 23 a 25.

A partir d’aquest moment i amb la moral molt alta, el joc del Boet va anar millorant i, tot i la gran igualtat que hi ha entre els dos equips, les mataronines es van emportar els dos sets següents per 26-24 i 25-22, guanyant el partit per 3 sets a 1.
Van jugar: Raquel Bartolomé, Mònica Cruz, Ariadna Ferrer, Cristina Garcia, Laura Jiménez, Susanna Jordan, Paz Medina, Mavi Pérez, Paqui Sànchez, Montse Moragas, Laura Mateos, Marta Bistuer i Ivette Callorda. L’entrenador és David Casas.