Mentha i Lampo Rosso guanyadors de la II Regata Rumb a Roses de CVM

La prova va tenir una representació destacada de velers mataronins

Del 13 al 15 de maig tingué lloc la segona edició de la Regata "Rumb a Roses", organitzada pel Club Vela Mataró i el Grup d’esports Nàutics Roses i amb la Col·laboració del Club Vela Golfus i Ajuntament de Roses. Una regata en la que participaren 40 velers d’arreu del litoral Català amb una destacada participació de velers de Mataró que varen intentar recórrer les 70 milles de distància entre Mataró i Roses (només arribaren 9 dels 40 vaixells dins del temps límit). Les raons varen ser la debilitat de les condicions de vent i la quantitat de canvis de direcció del mateix que van fer que només aquestes tripulacions, després de treballar incansablement tota la nit, amb continus canvis de veles i maniobres, aconseguiren arribar a port. La classificació va ser la seguent:
Grup 1: 1er Mentha de Josep Ma Mora, 2n Dúnic de Manel Dolcet. Grup 2: 1er Lampo Rosso d'Eduard Beltran, 2n Hechicero d'Hector Suarez, 3r Nupa de Pere Martínez 4rt Loch Lomond de Jordi Iglesias, 5è Tauró de Xavier Beltràn 6è Eol de David Castellà, 7è Naruto d’Antoni Rodríguez
Grup 3: Cap Vaixell


L’endemà es disputà a la badia de Roses la primera Regata Triclub de Roses amb participació de vaixells locals, una espectacular regata plena de color i de vent en la que novament les embarcacions de Mataró demostraren que tot i no ser grans coneixedors de la zona i dels vents locals brillaren a un alt nivell i assoliren les primeres posicions en els tres grups:
Grup 1: 1er Mentha CV Mataró, 2n Paikea CV Mataró 3er Dunic RCN Barcelona. Grup 2: 1er Loch Lomond CV Golfus, 2n Hechicero CV Mataró, 3r Lampo Rosso CV Mataró. Grup 3: Alba Anna CV Mataró, 2n Wild Thing CN Arenys de Mar, 3er Amarena CV Mataró.