“Sóc José Gil i no Francisco Castro”

Entrevitsa amb José Gil, director tècnic del CD Oleguer de Molins

Fa unes setmanes en aquesta segona pàgina del suplement esportiu fèiem aparèixer com a personatge destacat a José Gil, el director tècnic del CD Oleguer, com a responsable del títol estatal de semicontact aconseguit pel seu club. Ara és ell mateix el que ens demana que el fem aparèixer per explicar-nos i aclarir una situació molt desagradable que ha hagut de viure.

Què ha passat José?
Doncs que en els darrers dies i coincidint amb el judici que s’està fent a Francisco Castro, professor de karate, al qual se li imputen uns fets d’abusos sexuals a menors, ha començat a córrer la notícia que la persona que estava inculpada era jo, i he rebut amenaces i fins i tot em van pintar la persiana del meu gimnàs amb uns insults que m’han perjudicat molt. Crec que la persona que va fer això de pintar-me la persiana, es va passar moltíssim.

Però com és que s’ha creat aquesta confusió?
El més probable és que sigui perquè porto bigoti i ulleres com ell, però a part d’això i començant perquè ell està detingut, està clar que ell té el gimnàs a Cerdanyola, al carrer Major i es diu “Els Amics de Mataró”, i jo el tinc al carrer Avila, 28, del barri de Los Molinos i es diu “Gimnàs Oleguer”, i que ell es dedica a ensenyar karate i judo i jo em dedico al taekwondo, al semicontact i al kickboxing.

I que voldries fer constar?
Molt senzill que des d’aquestes pàgines on he sortit molt sovint per mèrits esportius es faci saber a la gent que jo no tinc res a veure amb el que per error hi ha gent que em relaciona. Simplement, jo sóc José Gil i no tinc res a veure amb Francisco Castro. Que quedi clar.