Alícia Romero: 'La cinquantena Nit de l'Esport volem que sigui especial”

La regidora ens avança que enguany l'artista Perecoll ha dissenyat uns nous trofeus

Aquest divendres es compleixen els 50 anys de la primera proclamació dels millors esportistes de la ciutat sota l’impuls del programa Carnet Deportivo, de Ràdio Maresme, que dirigia Josep Gomà i Carol. Per això parlem amb l'actual presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Alícia Romero, que ens explica les novetats de la cita d'enguany.

Aquest any se celebra la 50a edició de la Nit de l’Esport de Mataró. Teniu previst alguna cosa especial per celebrar-ho?
Sí però hi han moltes novetats que volem que siguin una sorpresa, ja que els últims anys les sorpreses han donat bon resultat. Però ja en podem avançar alguna, com ara que enguany canviarem l'actual trofeu que reben els guanyadors. El nou trofeu seguirà sent obra de l’artista mataroní Perecoll, i recorda una mica la línia de l’anterior. D’aquesta manera hem volgut crear un nou trofeu que només s’utilitzi per la Nit de l’Esport. També podem avançar que donarem un obsequi especial a tots els assistents.

Serà aquesta una edició més ambiciosa que l’anterior?
La veritat és que sí, ja que en motiu de la 50a edició volem que sigui especial i esperem poder reunir més gent que l’any passat, entre 450 i 500 persones. Per això una altra novetat serà que canviarem l’estructura del sopar amb l’escenari al fons del Pavelló i les taules ocupant la resta de l’espai.

Tindrà coses especials el sopar?
Sí, degut a la celebració dels 50 anys de l’acte hem convidat per primer cop a tots els olímpics mataronins i a tots els regidors d’esports de Mataró. També cal destacar que durant el sopar anirem projectant fotografies històriques de les anteriors edicions de la Nit de l’Esport, de quan es feia el Bar Canaletes, al Velòdrom...