Comencen a construir el nou pavelló de Cirera i la zona exterior del Sorrall

A l'exterior del Sorrall hi haurà una piscina, una pista polisportiva i una de vòlei-platja

Després de donar per finalitzades les obres de la Riera, els tradicionals curiosos amants de visitar les obres tenen dos nous punts de reunió a la ciutat, ja que poden anar a veure els primers treballs de construcció del nou pavelló de Cirera i la zona exterior del Complex Esportiu del Sorrall. Es tracta de dos obres de nova construcció que milloraran en quantitat i qualitat el mapa d’instal·lacions esportives de la ciutat, a falta de que es completi amb un altre pavelló, el que la Generalitat construirà a La Llàntia.

Les primeres en començar van ser les obres de la zona exterior del Sorrall, on les màquines van començar a treballar-hi la setmana passada. En aquest espai s’hi construirà l'esperada piscina exterior pensada bàsicament per convertir-se en un espai d’esbarjo per a l’època estival. Aquesta nova piscina ocuparà un espai de 725 m2 i tindrà un accés directe des dels nou vestidors que es construiran dins l'edifici ja existent.

A banda de la zona d’aigua, destaca la construcció d’una pista polisportiva i una altra de vòlei platja situades una al costat de l’altra, només separades per una tanca metàl·lica. D'aquesta manera es dóna un impuls al volei platja —recordem que és un esport olímpic— ja que els practicants que fins ara nomes hi jugaven a l'estiu, ara podran disfrutar-ne durant tot l'any amb la possibilitat de millorar de manera substancial la tecnica i el nivell.

Esperat inici a Cirera
Ja fa anys que l’handbol de la ciutat esperava amb anhel l’inici d’unes obres que van iniciar-se ahir de manera oficial. Les màquines van començar a treballar per poder començar a posar ben aviat els fonaments d’aquest nou pavelló, encara sense nom, que constarà d’una gran pista esportiva que podrà acollir dues pistes reglamentàries alhora. Una millora necessària ja que la forta activitat del Club Joventut Handbol Mataró té el Pavelló Eusebi Millan desbordat, i d'aquesta manera es deixaran moltes hores de pista lliures que podran ser utitlitzades per alres esports que actualment es troben entrenant en pistes exteriors.

Notícies relacionades:
El president de la Diputació s’interessa pel Sorrall i pel pavelló de l’handbol
Més de dos milions d’euros de la Diputació per al nou pavelló de Cirera
L’arribada d’una subvenció de 435 mil euros dóna un nou impuls al nou pavelló de Cirera