Pellofa XXVIIè arriba amb un esclat de foc

L’eminència del Carnaval convida a la ciutat a la gresca

Amb el XXVIIè Pellofa enfilat a la carrossa, amb la seva cort, la banda dels Escuracassoles i precedit per la guardia dels Botargues i per la Momerota, el seguici va desfilar en comitiva pel carrer Nou i la nova Riera cap a la casa gran. Un ajuntament que per primera vegada tenia les portes obertes de bat a bat per rebre la màxima autoritat d’aquests dies de Carnestoltes, el rei dels pocasoltes.

Caracteritzat com un hermafrodita emmascarat, que llueix una vulva al mig del front i dos grossos membres a sota de cada braç, el 27è Pellofa va enfilar les escales fins a la balconada del primer pis des d’on, acompanyat per quatre espertèntics personatges de pudor de ranci, va propinar als presents amb un discurs que pasarem a detallar.

El discurs del Pellofa
Per donar la benvinguda, sa Majestat Pellofa va referenciar als crítics i detractors del cartell anunciador de la festa titllat-los d’ignorants o hipòcrites, per fer pol·lèmica d’un cartell que és menys indecent que algunes notícies i espectacles que es poden veure en premsa i televisió.

Els mataronins que van donar la benvinguda al rei del Carnestoltes es van mostrar iguals de freds que les temperatures de la darrera onada siberiana, i únicament es van sentir algunes reaccions quan Pellofa va parlar de la continua especulació urbanística a la ciutat.

Al final, l’encesa d’un gran tòtem amb forma fàlica va omplir de foc la façana de l’ajuntament amb un gran espetec pirotècnic. L’esclat final del gros membre va tancar l’arribada de Pellofa XXVII, a la vegada que donava el tret de sortida oficiós a la festa del Carnestoltes a la ciutat.



Notícies relacionades:
Programa del Carnestoltes de Mataró 2005
El CCC prepara un gran ball de Carnestoltes a cobert
El PP es molesta pel cartell del Carnestoltes
Dijous Llarder obre les festes del Carnestoltes
El Carnestoltes de Mataró: història, present i futur difícils
Dissabte hi ha la Rua i el Ball de Carnestoltes en honor a Pellofa XXVII
En Pellofa XXVII fa avui divendres l’esperat pregó del Carnestoltes de Mataró
La pluja maltracta el dissabte de Carnestoltes