Albert Ramos guanya el Swiss Open de Gstaad sense cedir cap set

És el segon torneig del circuit ATP que guanya el tennista mataroní en la seva carrera i li permet pujat 17 llocs al rànquing

190728Te_Ramostrofeu2

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha guanyat el torneig ATP-250 de Gstaad a Suïssa, aconseguint així el segon títol del circuit ATP en la seva carrera, i ho ha fet sense cedir cap set en tot el torneig. Fins ara només havia guanyat a Bastad (Suècia) l'any 2016, i aquesta era la seva setena final en el circuit ATP.

En la final Ramos ha superat amb gran autoritat en dos sets (6-3, 6-2) l'alemany Stebe que, situat en el lloc 455 del rànquing mundial, havia arribat de forma força sorprenent a la final. L'alemany s'havia desfet del francès Moutet (cap de sèrie n. 8), el txec Vesely, l'italià Fabbiano i el portugués Sousa (cap de sèrie n. 5).

190728Te_ramoscontent

Per la seva part Albert Ramos ha anat deixant pel camí el suís Laaksonen i els espanyols Verdasco (cap de sèrie n. 2), Carballes (cap de sèrie n. 6) i Andújar (cap de sèrie n. 7).
El cap de sèrie número 1 del torneig era Roberto Bautista, recent semifinalista a Wimbledon, però va caure en quarts de final davant el portugués Sousa.

Ramos estava situat en el lloc 85è del rànquing ATP i després del triomf ha pujat 17 llocs, per situar-se ja al lloc 68è d'aquest rànquing mundial.
La propera cita, ja a partir de demà, serà en el torneig de Kitzbuhel a Àustria on debutarà davant l'hongarès Fucsovics (n.50 del rànquing).

190725Te_RamosGstaad