Passem balanç del 2004

Aquest any CN Mataró, tennis taula, ha aconseguit fer-se amb el títol estatal al màxim nivell

  • Divendres, 31 Desembre 2004 01:00
Com cada any en acabar l’any, i aprofitant que les festes provoquen l’aturada de totes les competicions esportives i això ens deixa espai lliure, arriba l’hora de fer balanç del que ha estat l’any 2004 per a l’esport mataroní. Aquesta setmana us servim a partir dels titulars que han anat sortint durant l’any a “El Tot Esport”, la trajectòria dels diferents esports d’equip, que són els que durant l’any omplen la majoria de les nostres pàgines degut a la seva activitat continuada.

Durant aquest any dues entitats mataronines han aconseguit fer-se amb el títol estatal al màxim nivell: l’equip femení de tennis taula del Centre Natació Mataró ho va fer doblant, ja que va aconseguir el campionat a la Superdi-visió femenina, que li ha permès jugar la Copa d’Europa, i una setmana més tard es va fer amb el Campionat d’Espanya, i la Penya l’Esplanada ho va fer revalidant per tercer any consecutiu el campionat d’Espanya de tripletes, cosa que demostra el seu domini dins de la petanca estatal.

Durant un any que ha tingut més de bo que no pas de dolent, cal remarcar la gran campanya de l’equip masculí del Centre Natació Mataró de waterpolo que va fer-se amb el quart lloc a la fase regular de la Divisió d’Honor i després es va ficar en semifinals, on va caure davant del que seria el campió, cosa que li ha significat poder participar novament a la Copa LEN, portant novament a la nostra ciutat waterpolo d’alt nivell continental.

Pel que fa als aspectes positius d’aquest any s’han de citar amb menció especial dues gestes basquetbolístiques: l’ascens de l’equip femení del Romauto UE Mataró a la lliga femenina- 2, que retornava el bàsquet femení a un segon nivell estatal on no havia estat des de la temporada 96-97 i també el subcampionat estatal aconseguit per l’equip cadet femení de Romauto Mataró Bàsquet. A part del citat ascens n’hi ha hagut d’altres a nivell català: els de Club Escacs Mataró i Boet Mataró femení de bàsquet a 1a Catalana, el d’Iluro HC d’hoquei gespa, del sènior B del Joventut Handbol Mataró i de l’equip masculí de Grup Atletisme Lluïsos Mataró a 2a Catalana, el del Racing Bar Fernando a 1a Territorial de futbol-sala o el de Juventus AC a 2a Territorial de futbol en un any especial per aquesta entitat ja que celebrava el seu cinquentenari.

Altres van tenir el seu moment d’alegria classificant-se per a jugar les promocions d’ascens, però després van tenir el desencís de no aconseguir l’objectiu, com van ser l’equip femení del CN Mataró Quadis de waterpolo que intentava pujar a Divisió d’Honor Estatal i la Verdiblanca de futbol en el seu intent de pujar a 1a Territorial.

I d’altres com el Romauto UE Mataró masculí o el Joventut Mataró en handbol, van saber conservar la seva plaça en categoria estatal, acomplint així l’objectiu de la temporada.

I hem deixat per al final els que van ser els moments més tristos de la temporada. Un va ser quan GrupClima Mataró es va veu-re privat de l’ascens a l’OK Lliga en els darrers segons del darrer partit del campio-nat i l’altre, més esperat per l’evolució de la temporada, aquell en que el Club Esportiu Mataró va veure consumat el seu descens a 3a Divisió, després de quatre temporades jugant a la categoria de bronze del futbol estatal. De tota manera en aquest darrer cas ha servit per tornar a veure l’equip groc-i-negre situat al més alt de la clas-sificació i il·lusionant els seus seguidors. No ha estat un mal any aquest de 2004... Només cal esperar que el proper pugui ser millor. Per tant desitgem-nos tots plegats un FELIÇ ANY 2005!