'La Carta' i 'El Gigoló' guanyen el 8è Concurs de Contes El Tot Mataró

L’acte es converteix en un clam a favor de l’escriptura i la lectura

El passat dissabte es va celebrar l’entrega de premis del 8è Concurs de Contes El Tot Mataró, Memorial Fernando Rodríguez Contreras. L’acte va estar presidit per l’alcalde de la ciutat, Joan Antoni Baron, acompanyat del regidor de Cultura, Jaume Graupera, i del director del Patronat de Cultura, Toni Cabré. La taula presidencial va comptar també amb la presència del jurat del certàmen literari, encapçalat per l’escriptor Josep Fradera, la filòloga Roser Trilla i l’editora de la revista Ma del Carme Rodríguez. I també del director d’El Tot Mataró, Antoni Rodríguez.

Després d’unes paraules de benvinguda i agraïment de la editora, Ma del Carme Rodríguez, va cedir la paraula a Fradera que va parlar de la gran qualitat dels treballs presentars i de la dificultat que ha suposat escatir els premiats d’entre els millors. L’escriptor i membre del jurat no es va estar de recomanar als participants l’escriptura i sobretot la lectura com a important font de formació intelectual.

Seguidament, es va procedir a l’entrega dels guardons, cadascun d’ells precedit per l’analisi de Roser Trilla, l’altra component del jurat, que va desgranar els relats encara inèdits per als presents.



Notícia relacionada:
Josep Fradera: “El concurs és una porta oberta als que tenen afany d’escriure”
El Tot Mataró entrega els premis del 8è Concurs de Contes