Albert Ramos guanya el número 11 del món i és a vuitens a Xangai

Ha superat l'asturià Pablo Carreño per un doble 7-5

171010Te_RamosXangai1

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas està participant al Torneig Màsters 1000 de Xangai, on fa dos anys va assolir una de les grans fites de la seva carrera en derrotar el suís Roger Federer. I de moment ja s'ha classificat per als vuitens de final.

Albert Ramos (número 25 del rànquing mundial) va superar en la primera ronda el portugués Joao Sousa (número 63) en un partit complicat, en tres sets per 3-6, 6-3, 7-5. I en la segona ronda s'ha desfet de l'asturià Pablo Carreño, jugador número 11 del món, 2n espanyol del rànquing, i que fins ara l'havia derrotat en les dues ocasions en què s'havien enfrontat. Però en aquesta ocasió Albert Ramos ha aconseguit el triomf per un doble 7-5.

171010Te_RamosXangai2

Ara espera rival del partit que enfrontarà el sudafricà Kevin Anderson, recent finalista de l'Open USA, i l'alemany Sturff.

Els dos anteriors tornejos de la gira asiàtica no li havien anat massa bé, ja que havia caigut en primera ronda a Chengdu davant el serbi Lajovic, en dos sets, i a Tòquio davant el txec Vesely, en tres sets. Però sembla que el mataroní va agafant la millor forma...