Albert Ramos ja està a semifinals del Torneig de Montecarlo

Ha superat el croat Cilic en tres sets i en un partit de dues hores i mitja de durada

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas continua fent un paper magnífic al Torneig ATP Màsters 1000 de Montecarlo i ja s'ha classificat per a les semifinals.

170421Te_Te-Ramos

Després de la sensacional victòria d'ahir sobre l'actual número 1 del món Andy Murray, no ha acusat l'esforç i avui ha derrotat el croat Marin Cilic, el número 8 del rànquing mundial, el tres sets 6-2, 6-7 i 6-2.

En el primer set s'ha mostrat molt superior i segur amb el seu servei i en els intercanvis llargs. En el segon set també anava camí de repetir el triomf (4-3), però el croat ha sabut trencar el servei i posar-se 5-6. L'Albert ha mantingut la serenitat i ha guanyat el servei per igualar a 6 i forçar el "tie-break". Però en aquest, quan anava dominant per 4-2 i ja semblava tenir el triomf a tocar, ha vist el ressorgir del croat que ha guanyat 5-7. En el tercer set s'ha tornat a demostrar el gran moment físic i mental del mataroní que ha començat perdent 0-2, però s'ha refet i ha guanyat sis jocs seguits.

Estadístiques del partit contra Cilic

Cinquè triomf sobre un TOP-10

Aquest és el cinquè triomf de Ramos sobre un TOP-10 del rànquing mundial i la presència a semifinals, per primera vegada en un Mâsters 1000, li assegura pujar posicions en el rànquing mundial on ara està en 24è lloc.

Ara a semifinals es trobarà amb el francès Lucas Pouille que ha derrotat l'uruguaà Pablño Cuevas també en tres sets (6-0, 3-6, 7-5), i que és el número 17 del rànquing mundial i cap de sèrie número 11 del torneig (Ramos és el 15è). Fins ara s'han enfrontat una sola vegada a Aukland (Nova Zelanda) fa dos anys, en pista dura, i la victòria va ser per al francès en dos sets.

170421Te_Pouille

Per l'altra banda del quadre, jugaren la semifinal Rafa Nadal, que ha eliminat l'alemany Schwartzman, i el belga David Goffin, que ha donat la sorpresa desfent-se del serbi Novak Djokovic, cap de sèrie número 2.