Albert Ramos perd davant Djokovic en la Copa Davis

En la darrera jornada, ja intranscendent, va guanyar el seu partit davant Zimonjic

Albert Ramos Viñolas, el recentment escollit millor esportista de la ciutat del 2016, va caure el divendres davant Novak Djokovic en el primer partit de l'eliminatòria Espanya- Sèrbia dels quarts de final de la Copa Davis. Era aquesta la segona vegada que Ramos participava amb Espanya a la Copa Davis després d'haver-ho fet l'any 2013 contra Canadà.

170409Te_RamosDjokovic

El tennista serbi no va donar massa opció a Ramos que va caure en tres sets per 6-3, 6-4, 6-2. Després Pablo Carreño va perdre en el segon individual davant Troicki i el dissabte Carreño i Marc López van perdre en els dobles davant Troicki i Zimonjic, i per tant l'eliminatòria ja va caure del bàndol serbi.

170409Te_RamosDavis

En la darrera jornada, ja intranscendent, i després del debut amb derrota del mallorquí Jaume Munar, Albert Ramos va guanyar l'únic punt d'Espanya derrotant Nenad Zimonjic en dos sets per 6-2, 6-1. L'eliminatòria va acabar per 4-1 a favor de Sèrbia.

En la seva primera participació l'any 2013 Ramos també havia perdut un partit (davant Raonic) i n'havia guanyat un altre, ja sense transcendència (davant Dancevic).