Albert Ramos jugarà el diumenge la final de Sao Paulo

Ha eliminat el portugués Sousa i es disputarà el títol amb l'uruguaià Cuevas

El mataroní Albert Ramos, que està situat en el número 24 del rànquing mundial, jugarà el diumenge a Sao Paulo la seva quarta final del circuit ATP, després d'haver superat en un partit dramàtic el portuguès Joao Sousa (número 37 del món) en tres sets, després de més de tres hores de partit.

170305Te_Ramosalafinal

El portuguès ha guanyat el primer set en el "tie-break", i després en el segon ha tingut una pilota de partit que Albert Ramos ha salvat, per fer-se després amb aquesta segona mànega per 7-5. I en el tercer ja s'ha mostrat superior físicament i tècnicament, per guanyar per 6-2.

A la final es trobarà amb l'uruguaià Pablo Cuevas (número 33 del món) que ha derrotat en dos sets a l'asturià Pablo Carreño. Fins ara s'han trobat en quatre ocasions amb tres victòries del tenista sud-americà, la darrera a Barcelona l'any passat, i una sola del mataroní, a Madrid, fa dos anys. Sembla que igual que l'Albert, el tenista uruguaià es troba molt millor en pista de terra batuda, com ho és la de Sao Paulo.

Quarta final per a Albert Ramos

Com hem dit aquesta serà la quarta final per a l'Albert Ramos en la seva carrera tenística en el circuit ATP. La primera va ser a Casablanca l'any 2012. La segona, l'única guanyada, va ser a Baastad, l'any passat. I la tercera a Chengdu a la Xina.