La fantasia d'Ubago no aconsegueix omplir el Parc Central

Àlex Ubago actua a Mataró per presentar el seu últim àlbum

La gira que el cantant Àlex Ubago està realitzant aquest estiu per l’estat, el va portar el divendres dia 9 de juliol a actuar a Mataró. Tot i que hores abans que comencés el concert, a les quatre de la tarda, les fans ja feien cua davant del Parc Central, el recinte en el qual es viuria l’actuació, la veritat és que al final el públic no va ser molt nombrós i el parc no es va omplir.

El concert va començar al voltant de 3/4 de 10 i Ubago va encetar el que seria una hora i mitja al llarg de la qual mostraria en directe els èxits del seu últim disc “Fantasia o realidad” i faria un repàs per les cançons del seu primer cd “¿Qué pides tu?”.

El cantant va entregar-se en la interpretació dels temes i els assistents van respondre com no podia ser d’una altra manera, corejant les cançons, saltant, i fins i tot encenent algunes bengales. És a dir, van demostrar al seu ídol que a Mataró se l’estima. Per la seva banda, el cantant també va recordar la seva última estada a la ciutat, quan va actuar a la sala Clap i la bona acollida que va tenir.

Així, sota un cel estrellat, el millor escenari per presenciar un concert del romàntic artista, es van poder escoltar diversos temes de “Fantasia o realidad” (el disc que venia a presentar i que el farà estar de gira pel país fins al novembre), com la cançó homònima, “Aunque no te pueda ver”, “ Otro día más”, o “Por tantas cosas”, una peça dedicada als seus pares i que va dirigir a tots els pares que es trobaven entre el públic. Però el concert va donar per més i l’artista també va voler recordar aquells temes que el van fer saltar a la fama com “¿Qué pides tu?” i “Vuelves a pensar”.

El moment culminant de la nit, un dels instants més especials, va ser aquell en què va cantar la peça “Sin miedo a nada”, una cançó que també ha gravat a duo amb Amaya, la cantant del grup La Oreja de Van Gogh. També va destacar la interpretació d’una cançó que no apareix en cap dels seus dos àlbums, sinó que és la banda sonora d’una pel·lícula de dibuixos animats.

D’aquesta manera, el públic assistent va sortir satisfet del concert, amb la sensació d’haver sentit les millors cançons de la curta carrera de l’artista i desitjant que torni a visitar-nos aviat.



Notícia relacionada:
Álex Ubago: ‘Fantasia o realidad és un disc amb lletres romàntiques i socials’