La mataronina Mònica Pellejero guanya la IV Triatló Ciutat de Mataró

Èxit organitzatiu, de participació i de públic de la prova organitzada pel CN Mataró

A les 9:30 hores del diumenge 30 de maig, al costat de les instal·lacions del Centre Natació Mataró, entitat organitzadora, es va donar la sortida a la quarta edició de la Triatló Esprint Ciutat de Mataró, que al mateix temps suposava el Campionat de Catalunya per Grups d'Edat.

Les distàncies marcades per la competició eren de 750 metres nedant a mar davant el Centre, 20 kms. de cursa en bicicleta bàsicament per la carretera NII entre el Polígon del Rengle i la rotonda de l'antic Experience, i per finalitzar 5 kms. de cursa a peu pel Passeig del Callao, amb l'arribada davant del Centre Natació Mataró.

Com sempre, l'espectacle va resultar excel·lent, i a l'igual que en les passades edicions, l'organització i la participació van ser totalment exitoses. Pel que fa als resultats, la representació dels triatletes del Centre va estar a una gran alçada. La més destacada, proclamant-se vencedora d'aquesta quarta edició en categoria femenina, va ser Mònica Pellejero, que demostrant la seva condició d’ex-nedadora va donar tot un recital ja des del tram de natació a mar, prenent un avantatge de prop d'un minut a les perseguidores, ampliant-lo fins a dos minuts i mig després del tram de ciclisme, i donant una lliçó de com patir fins el darrer instant en el tram de cursa a peu i arribant en un temps de 1’07”15, trenta segons per davant d’Eva Ledesma de l’INEFC de Lleida. Al marge de la Mònica, cal citar el 7è. Lloc de Marta Vives i el 14è de Marta Noé, que va permetre el Centre Natació Mataró fer-se amb el sotscampionat per equips, per darrere del CN Reus Ploms.

A la cursa masculina es va imposar Josep Manuel Juàrez del CN Reus Ploms amb un temps de 57’59”, per davant del seu company i germà Francesc Juàrez, que va fer 58’11” i de Francesc Godoy del CN Barcelona amb 58’29”.

Actuació mataronina
Per part dels triatletes del CN Mataró cal destacar el 4t lloc de Santi Pellejero, també per sota dels 59 minuts, el 10è. de Manel Méndez i el 13è de Bernat Moragas, que també els va donar el 2on lloc per equips per darrere del CN Reus Ploms.