Albert Ramos a les semifinals del Torneig de Quito

El mataroní lluitarà per la final contra el vigent campió

  • Dissabte, 06 Febrer 2016 12:01

Albert Ramos Quito

El tennista Albert Ramos Viñolas ha eliminat aquest divendres a Feliciano López i d'aquesta manera s'ha classificat per a les semifinals de l'ATP 250 de Quito. El madrileny era el segon cap de sèrie d'aquest prestigiós torneig de l’Equador, el que comença la gira sud-americana de terra batuda.

El mataroní havia guanyat el primer set per 7 a 5, i quan també dominava 4 a 3 en el segon, ha vist com el seu rival es retirava en notar que s’ofegava i li pujaven molt les pulsacions. Recordem que aquest torneig es disputa en condicions complicades, a més de mil metres d’altitud.

A la cerca de la final contra el vigent campió

Aquest dissabte a la nit, Ramos Viñolas s’enfrontarà al vigent campió del torneig, el veterà dominicà de 35 anys Víctor Estrella Burgos, jugador que precisament es va estrenar com a campió d’un torneig ATP fa un any en aquest mateix escenari. Es preveu un matx molt igualat, ja que el dominicà és ara mateix el 58è del món i el mataroní el 55è. El torneig es pot veure en directe per Teledeporte.

L’altra semifinal la disputen abans l’italià Paolo Lorenzi (6è cap de sèrie del torneig) i el brasiler Bellucci (3r cap de sèrie).