Noms propis de final de temporada

Núria Martínez, Mark Matajsz, Marc Blanch, Alba seva, Jordi Martínez, Edu Soto,...

Núria Martínez, Mark Matajsz, Marc Blanch, Alba seva, Jordi Martínez, Edu Soto,...

NÚRIA MARTÍNEZ continua la seva estada als Estats Units, on està prenent contac-te amb la lliga WNBA, tot i que de moment encara no hi participa directament. La jugadora mataronina, que la temporada vinent continuarà a l’equip salmantí del Perf-u-merías Avenida a la màxima categoria estatal, com se sap va ser triada per l’equip del Sacramento Monarchs al “draft”. Després d’uns dies a Sacramento, aquest equip va decidir no quedar-se amb la mata-ronina, que ha aconseguit trobar un altre equip, el Minnesota Lynx, que l’ha inclosa a la “injured list” on hi ha les jugadores amb contracte però de moment inactives.

MARK MATAJSZ el magnífic boia hongarès que ha jugat al CN Mataró Quadis les dues darreres temporades amb una sensacional prestació, ha decidit retornar al seu país d’origen per qüestions familiars i per tant no renovarà la temporada vinent per l’equip de Dorin Costras. Serà una baixa important que la directiva del CN mataró intenta tapar amb un altre boia de l’est d’Europa.

MARC BLANCH el jugador de Romauto Matarò formarà part del combinat català de la Lliga EBA que s’enfrontarà al CB l’Hospitalet avui dissabte, en partit commemoratiu del 75è Aniversari d’aques-ta entitat. El tècnic del combinat serà el mataroní Quique Spà, que ha estat al Prat aquesta temporada.

ALBA SEVA, la nedadora del CN Mataró participa aquest cap de setmana formant part de la selecció estatal jove, a la Copa Latina a la ciutat argentina de Mar del Plata. Un esplèndid debut internacional per a la jove nedadora mataronina.

JORDI MARTÍNEZ, el màxim golejador del CE Mataró d’aquesta temporada sembla que després d’haver marcat 18 gols està trobant molts equips interessats en fitxar-lo i qui té més números per emportar-se’l sembla que és l’Hèrcules d’Alacant.

EDU SOTO, SERGIO LÓPEZ, JOSÉ LUÍS CARREIRA, entre d’altres, tornaran a jugar aquest dissabte, a les 7 de la tarda, a la mítica pista de “la gàbia”. El partit serà un particular retrobament entre els jugadors de l’esplèndit equip júnior de la Unió Esportiva Mataró que la temporada 95-96 es va classificar a la cinquena plaça del campionat de Catalunya. L’equip s’enfrontarà a una selecció de jugadors de Mataró en actiu. Una magnífica iniciativa que mereix un bon recolzament.