David Tomàs no aconsegueix repetir podi a l’Estatal

Al circuit madrileny de Jarama, on es va disputar la cinquena prova puntuable per al Campionat Estatal de 250 cc de motociclisme, David Tomàs (Honda By Queroseno) no va poder pujar al podi com havia fet a les dues curses anteriors. Tot i això va creuar la línia de meta a dues dècimes del tercer classificat, que va ser David de Gea (Yamaha). El guanyador de la prova va ser Àlex Debón (Aprilia) i el segon classificat David García (Honda).

Malgrat la seva quarta posició, el pilot mataroní aconsegueix mantenir la seva tercera plaça a la classificació general, amb 69 punts. Debón s’allunya al capdavant de la classificació, amb 120 punts, així com de Gea, en segon lloc, amb 101 punts. Ara Tomàs es veu amenaçat per García, que amb la segona plaça assolida el passat cap de setmana al Jarama, redueix la diferència de punts entre ells a 10, ja que ha arribat als 59. Resten dues proves per finalitzar el Campionat Estatal, el 18 de novembre a Xest i el 25 a Jerez. El repte per a Tomàs ha de ser com a mínim conservar la magnífica tercera plaça que ara ocupa.