El complex esportiu del Sorrall no tindrà piscina exterior fins l’estiu del 2005

Les obres per construïr la part exterior del complex es retrassen

Les obres de la zona exterior que havien de completar la construcció del complex esportiu del Sorral s’estan retrassant. La zona exterior, que ha d’acollir la piscina exterior, els camps de futbol-7 i les pistes tennis, voleibol i pàdel, encara no s’han iniciat, fet que retarden fins a l’estiu del 2005 la seva utilització.

El complex esportiu del Sorrall va obrir les portes, el 4 de maig de l’any passat, amb la primera fase de les instal·lacions pràcticament acabades. Aquesta fase incloia l’edifici principal, amb les piscines d’interior, les sales de condicionament físic, el gimnàs i els vestuaris. Segons els responsables del complex, les instal·lacions exteriors, així com els accesos al complex, i la reurbanització de la zona entraven en la segona fase, que havia d’iniciar-se d’immediat, durant l’estiu del 2003, fets que no han succeit.

Es va començar a treballar en el condicionament dels terrenys, es van fer moviments de terres, però les obres estan actualement aturades. L’ajuntament ha demanat a l’empresa més atenció a l’execució de la segona fase del complex. Uns treballs, que segons el gerent de Nuscamps, l’empresa executora del projecte, Ivan Contreras, es començaran aviat, per tal que estiguin acabat per l’estiu del 2005. Ara es compleixen 2 anys de l'inici de les obres del complex esportiu del Sorrall, quan el termini d'entrada en funcionament de tot el complex era de 18 mesos.