65 firmes esperen a més de 14.000 visitants al Saló Boda Mataró Maresme

La fira coincideix amb la celebració de Sant Valentí, patró dels enamorats

La coincidència ha portat a que aquest any el Saló Boda Mataró Maresme es celebri a l’entorn del dia de Sant Valentí, dissabte 14 de febrer, patró adjudicat als enamorats. El divendres, 13 de febrer, s’obriran les portes d’aquesta fira del món de les nupcies i es prolongarà fins el diumenge, dia 15 del mateix.

L’inauguració, amb les autoritats de la ciutat, serà el mateix divendres a 2/4 de 7 de la tarda, moment a partir del qual es podrà gaudir del certamen, fins a 2/4 de 10 de la nit. L’horari del cap de setmana serà continuat de les 11 del matí, a 2/4 de 10 de la nit. L’entrada al recinte és previ abonament de 2 €.

Les dades del Saló Boda
El recinte de 1.500 metres quadrats, acull a 65 firmes en estands que mostren tot aquells productes i serveis útils per a la realització dels enllaços matrimonials, i els corresponents festejos. Les previsions de l’organització són de fer créixer la fira, en detectar un increment paulatiu de visites en anteriors edicions. Al 2003 es va registrar un flux de més de 14.000 visitants, acreditat en les enquestes realitzades per la organització, en les que es va valorar satisfactoriament la seva estada en el recinte.

L’activitat als estands es complementarà amb tres desfilades nupcials, de vestits de nuvi i núvia, el dissabte a 2/4 de set de la tarda, i diumenge a 2/4 d’una del migdia i a 2/4 de set de la tarda. L’espai firal de Mataró, compta a partir d’aquest any amb els serveis de dos aparcaments soterranis, ubicats un a la Plaça d’Espanya – carrer del Corregiment i l’altre a tocar de la Plaça Granollers.