Albert Ramos cau en primera ronda de Roland Garros

El mataroní ha cedit en tres sets contra el polonès Jerzy Janowicz, 21è cap de sèrie i 23 del món

  • Dilluns, 27 Maig 2013 21:10

No ha pogut ser. El tennista mataroní Albert Ramos ha jugat un bon partit en primera ronda del torneig de Roland Garros, però no ha pogut amb el polonès Jerzy Janowicz (21è cap de sèrie d'aquest Gran Slam i número 23 del món). El mataroní ha fet dos grans primers sets, però no ha tingut sort en alguns moments claus i això no li ha permès donar la sorpresa i ha acabat perdent 6-7, 5-7 i 3-6.

Albert Ramos

Al primer set no hi ha hagut cap trencament i s’ha hagut de decidir al “tie-break”. En aquest punt decisiu, Ramos ha començat servint però ha patit un “mini-break”, i això l’ha fet anar a remolc i acabar perdent el set 6 a 7.

Al segon set tot ha començat igual. Cada tennista guanyava el seu servei amb solvència, fins que Ramos ha aconseguit el primer trencament de servei del partit, i s’ha posat 5-4 amb tot de cara per guanyar el segon set. Però llavors el polonès ha reaccionat trencant el servei, i amb un Ramos una mica tocat, ha guanyat tres punts seguits emportant-se el set per 5 a 7.

Al tercer set, el mataroní ha tingut alguna opció de trencar-li el servei al seu rival, però el polonès de 22 anys ha sabut aguantar la pressió i jugant les seves armes (el joc ofensiu i grans deixades) ha acabat emportant-se el tercer i definitiu set per 3 a 6 fent valer el paper de favorit.

HISTORIAL DE RAMOS A PARÍS

Al gran torneig de la capital francesa de l'any passat, Ramos va caure a la primera ronda davant el francès Benoit Paire, mentre que fa dos anys havia superat la primera ronda guanyant el madrileny Javier Martí, però va caure a la segona davant el suec Soderling.