Albert Ramos elimina Nishikori i cau contra Rafa Nadal

El mataroní passa per primer cop a Quarts de Final, on perd contra l'estrella del torneig

  • Divendres, 26 abril 2013 17:29

Ramos_Godo

Albert Ramos ha passat als Quarts de Final del Torneig Comte de Godó superant la seva actuació de l'any passat. El tennista mataroní ho ha aconseguit després de superar al japonès Kei Nishikori (6è cap de sèrie del torneig, i 15è al Ranking ATP), el mateix jugador contra el que havia caigut la temporada passada.

El partit disputat aquest divendres al matí, superant les inclemències del temps, s'ha decidit en només dos sets. Ramos ha guanyat el primer set per 6-4 i 7-6 (guanyant el tie-break 7-4).

Albert Ramos_Godo_Q

Cau contra Nadal

Després de passar a Quarts de Final, Ramos ha hagut de jugar el mateix divendres a la tarda contra Rafael Nadal, cedint per 6-3 i 6-0, després de fer un molt bon primer set, però sent superat clarament en el segon.
El mateix Ramos ha valorat el partit només acabar a les càmeres d'Esport 3: "Un quan perd no està mai gaire content. Tinc ganes de veure el partit, junt amb el meu equip, per tal de treure conclusions sobre el que ha passat, per poder-ho fer millor quan torni a tenir un partit com aquest. El primer set ha anat bastant bé, però el segon pitjor, potser degut al cansament d'haver jugat al matí".