Primera derrota del Futsal Aliança Mataró

El conjunt mataroní va perdre 1 a 4 a Arenys de Munt

Primera derrota de la temporada del Futsal Aliança Mataró a la pista de l’Arenys de Munt, un altra dels candidats a l’ascens per 4-1. El partit va tenir dues parts ben diferents, una per cada equip. En la primera part el Futsal Mataró va generar moltes clares ocasions, principalment a la contra, aprofitant les errades de l’equip local en la seva zona de creació. Fruit d’una contra, Jordi Matallana, després d’una excel·lent jugada col·lectiva i finalitzada individualment regatejant al porter, feia pujar el 0-1 al marcador. El Futsal donava sensació de molt de perill a la contra, i va tenir fins a 3 clares ocasions per augmentar les distàncies en el marcador. L’Arenys de Munt li costava arribar amb claredat, tot i així va tenir vàries oportunitats amb xuts exteriors ben aturats pel Ricard Giralt.A la segona part, el partit va canviar quan als 50 segons i després d’una paret per banda de l’equip local, un xut des de la frontal desviat pel jugador mataroní Aniol, es col·lava per sota les cames de porter mataroní i feia pujat l’empat en el marcador. Els següents minuts van ser de molta tensió, on els dos equips van pujar revolucions, amb continus contra atacs, fins que van arribar 3 minuts fatídics, del 27’ al 30’, on l’Arenys va fer el 2-1, 3-1 i 4-1. El segon gol fruit d’una excel·lent diagonal dels locals mal defensada pels visitants. El tercer gol una nova paret per banda finalitzada amb xut escorat i exterior, i el quart gol un penal inexistent que l’àrbitre concedia, davant les protestes de tot l’equip mataroní. Els últims 10 minuts el Futsal va sortir amb porter-jugador, va tenir vàries ocasions que no va saber materialitzar, fins i tot un 2 contra porter errat sorprenentment pel jugador brasiler Heider.

El partit va acabar amb moltes targetes grogues, fruit de la impotència i la precipitació de l’arbitratge, bastant discutit pels dos equips durant el partit. Quan restaven poc més d’1 minut per acabar, Aniol Saiz va ser expulsat per doble groga, i el Futsal va acabar defensant amb inferioritat. Al final derrota 4-1 i 3 punts importantíssims que s’escapen.

Aquest any la Territorial estar sent una categoria molt igualada, on amb 3 jornades disputades, solament un equip segueix imbatut, l’Iris Sol de Badalona. El proper partit serà el diumenge 21 d’octubre (aquesta setmana no hi ha lliga) a les 12 hores a Mataró contra el Riudellots, vell enemic mataroní de la temporada passada a Tercera Divisió.

ARENYS DE MUNT – FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 4-1FUTSAL: Ricard Giralt, Jordi Matallana (1), Sergio Picado, Victor Bravo, Santiago Scafidi, Heider Fernandes, Aniol Saiz, Joan Jové, Carlos Villarin, Adrià Tomas, Txiki.