L'AGD Mataró trenca la dinàmica negativa

En un bon tram final de partit l'equip mataroní es desfà del Cerceda amb un clar 6-2

L’AGD Mataró va poder trencar la mala ratxa de tres derrotes consecutives superant al Cerceda, que a priori és un dels candidats a l’ascens, tot i que ara es troba a la part baixa de la taula. Al descans el marcador era d’empat a un gol, però els homes de Joan Carles Vadillo van posar-se les piles a la segona meitat, demostrant que també poden ser efectius en atac, per acabar golejant el conjunt gallec.Després d’uns primers moments en que els visitants intentaven dominar el joc, desaprofitant fins i tot un penal al seu favor, els locals van reaccionar i amb un gran gol de Marc Figa des de molt lluny va inaugurar el marcador (1-1). Josama Alen va empatar pel Cerceda en convertir un altre penal. Abans del descans el Mataró va tenir les seves opcions, fins i tot una falta directa, però el marcador no es va moure.A la represa Feliu va tornar a posar al seu equip per davant de seguida, després de robar una bola i superar Vallina en l'u contra u. Pocs minuts després, un contraatac gallec va tornar a igualar el partit, marcant Gende el 2-2. La reacció local no es va fer esperar gaire, i Figa va aprofitar una assistència de Bartrés per marcar el 3-2. Florenza va convertir un penal que donava una mica de tranquil·litat al seu equip després d’uns minuts de pressió visitant, i un minut més tard Adam Puig deixava el partit gairebé sentenciat amb el 5-2. El Mataró es va defensar molt bé en aquest tram final, i Figa va marcar el seu tercer gol que suposava el 6-2 definitiu a poc menys de dos minuts pel final.

AGD MATARÓ - CP CERCEDA 6-2

AGD MATARÓ:  Jordi Esteve, Marc Figa, Oriol Bartrés, Èric Florenza i Adam Puig  equip inicial; Xavi Pastó i Oriol Feliu.CP CERCEDA: Vallina, Gende, López, Barreiro i Torres equip inicial; Alen, Mantiña i Boo.Àrbitres: Gorina i Sanz, van mostrar targeta blava a Barreiro.Marcador: 10’ FIGA (1-0); 14’ Alen de penal (1-1); 28’ FELIU (2-1); 31’ Gende (2-2); 33’ FIGA (3-2); 41’ FLORENZA de penal (4-2); 42’ PUIG (5-2); 49’ FIGA (6-2).