Sánchez-Camacho carrega contra Mas per no aclarir amb qui pactarà

La candidata del PP ataca també el govern “de perdedors” del tripartit

  • Divendres, 19 Novembre 2010 16:57

En un acte de campanya electoral del PP català a l’hotel NH Ciutat de Mataró, la candidata del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, acompanyada pel president del PP de Barcelona, Toni Bosch, i el líder del PP al Maresme, Diego Sánchez, va tornar a criticar el candidat de CiU, Artur Mas -que visitava la ciutat la mateixa tarda-, per instal·lar-se “en l'ambigüitat i el silenci” i no dir a ERC si pactarà amb ells la pròxima legislatura. “El silenci de Mas ha referendat un nou pacte de l'estelada amb un bipartit amb ERC o amb un tripartit amb Joan Laporta”, declarava.

 



La líder del PP català va afirmar que “el PP de la resta d'Espanya es bolca amb Catalunya perquè la resta d'Espanya sap que el futur de Catalunya és el d'Espanya i saben que els catalans ens juguem molt però també s'ho juguen tot els espanyols”. La dirigent dels populars catalans va fer referència al govern gallec d'Alberto Núñez Feijóo i va voler recordar que en aquest territori el PP “té majoria absoluta” i “no hi ha un govern de perdedors”.


La presidenta del PP de Catalunya ha apostat per “mobilitzar a tothom en aquestes eleccions”, ja que són els comicis “per a sortir i deixar enrere la crisi econòmica, en les que el tripartit ha mort i ja no es tornarà a produir”. I en aquest sentit, va insistir en la idea que el seu partit serà clau i decisiu. Així, va destacar que Montilla va avisar que hi hauria una fractura amb Espanya si l'Estatut es veia retallat però que “la fractura i la preocupació que hi ha a Catalunya no ha estat per l'Estatut sinó per un Govern incompetent que ha donat 700.000 aturats i la caixa buida i ha congelat les pensions”.



 

Sánchez-Camacho presentava el PP català com “el partit del treball”. En aquest sentit, assegurava que els populars catalans fan “la campanya que necessiten els treballadors, els aturats, els joves i empresaris”. “Els llocs de treball no els creen els polítics sinó les empreses”, va afegir.