Cinc mataronins juguen la Segona Territorial

En aquesta primera jornada ja trobem el primer derbi mataroní entre Juventus i Pla d’en Boet

Aquest cap de setmana comença la Segona territorial amb la participació 5 equips de la nostra ciutat. Aquests equips són el Cirera, Juventus i Molinos que continuen de l’any passat, i el Rocafonda i el Pla d’en Boet que acaben de pujar de Tercera Territorial.

Enguany l’objectiu de tots els equips mataronins serà quedar el més amunt possible, ja que fruit de la restructuració de les categories que farà la Federació Catalana, tots aquells que no pugin jugaran l’any vinent a l’última categoria del futbol català.

En aquesta primera jornada ja tenim el primer derbi mataroní de la temporada, és el que enfontarà dissabte a les 18 hores a Can Xalant el Juventus i el Pla d’en Boet.  L’altre equip que juga a Mataró és el Rocafonda que rep la visita del Cabrils. El Molinos té una sortida complicada al sempre difícil camp del Tiana, mentre que el Cirera, el millor classificat mataroní a la categoria a l’any passat, debuta a Masnou. Primera jornada Arenys de Mar - LlavaneresRocafonda - CabrilsSant Pol - PinedaPremianense - SistrellAguila - SalutJuventus - Pla d’en BoetTiana - MolinosPenya Morera - Masnou AT - Cirera