Derrota de l'AGD Mataró en el derbi comarcal d'hoquei patins

L'AGD Mataró no va poder endur-se la victòria en el derbi comarcal a la sempre complicada pista del Tordera, tot i que va ser un partit molt igualat en el que es van merèixer puntuar

L'AGD Mataró no va poder endur-se la victòria en el derbi comarcal a la sempre complicada pista del Tordera, tot i que va ser un partit molt igualat en el que es van merèixer puntuar. A la primera meitat cap dels dos equips va estar encertat de cara a porteria, i a més els dos porters, Esteve i Linu, van estar a un molt bon nivell. Florenza podria haver inaugurat el marcador al primer minut, de penal, però no el va poder convertir.A la represa es va animar el partit, Gassó enviava una bola al pal a les primeres de canvi, però va ser el Tordera qui s'avançava pocs minuts més tard amb un gol de falta directa. Dos minuts més tard va arribar la reacció visitant amb un gol de Florenza que suposava l'empat, però poc després Serra marcava el 2-1 en una jugada molt protestada pels mataronins per rematada alta. A la recta final del matx Feliu va igualar de nou el marcador, però novament els locals van respondre ràpidament ja que un minut més tard Piera marcava el definitiu 3-2. Als darrers instants el Mataró va tenir opcions d'endur-se l'empat amb una falta directa, però finalment el marcador no es va tornar a moure.

TORDERA - AGD MATARÓ 3-2

TORDERA: Linu, Pujol, Bertoldi, Serra (1) i Piera (2) equip inicial; Torra i Tornamorell.AGD MATARÓ: Jordi Esteve, Marçal Giralt, Oriol Feliu (1), Eric Florenza (1) i Adam Puig equip inicial; Marc Gassó, Oriol Bartrés i Jordi TruyolsMARCADOR: 37’ Piera (1-0); 39’ FLORENZA (1-1); 40’ Serra (2-1); 48’ FELIU (2-2); 49’ Piera (3-2).