Adriana Roca i Clara Rodríguez finalistes en relleus a l'Europeu Júnior de natació

Adriana Roca va quedar 6a en 4x200 lliures i Clara Rodríguez 8a en 4x100 lliures

Durant la passada setmana es van celebrar a Praga els Campionats d'Europa de natació en categoria júnior, i formant part de la selecció espanyola hi van ser presents les nedadores del CN Mataró Adriana Roca i Clara Rodríguez, que a les proves de relleus van aconseguir ficar-se a la final.Adriana Roca, va quedar 6a en 4x200 m lliures amb 8'16"51, i a part es va classificar 27a en 200 m estils amb 2'24"08, mentre que Clara Rodríguez va quedar 8a en 4x100 m lliures amb 3'54"32, i a part va ficar-se en semifinals dels 50 m lliures quedant finalment a la posició 16a amb 26"90. S'ha de dir que formant part de l'equip tècnic hi era Sergi Garcia, un dels entrenadors del CN Mataró.

Berta Triola campiona d'Espanya aleví en 200 m lliuresTambé el passat cap de setmana es va disputar a Gijon el Campionat d'Espanya en categoria aleví i allà va lluir especialment la nedadora del CN Mataró Berta Triola que es va fer amb el títol en els 200 m lliures amb 2'19"46. També va guanyar la plata en 4x200 lliures amb la selecció catalana amb un temps de 9'32"53, i va quedar 6a en 400 m lliures (5'01"17).Pol Cantó i Jèssica Brillas podis infantils catalansI també el passat cap de setmana a Cornellà es van disputar els Campionats de Catalunya infantils amb tres podis per als nedadors del CN Mataró: Pol Cantó, va quedar subcampió de Catalunya en 100 m papallona (1'01"22); a part de quedar 4t en 200 m estils (2'24"76) i 7è en 200 m braça (2'43"69), i Jèssica Brillas, va quedar tercera  en 200 m esquena (2'38"45) i en 100 m papallona (1'12"72); a part de quedar 4a en 20 m Papallona (2'42"98) i 7a en 100 m esquena (1'16"20).