Als ‘Assortits de l’Aula’ els cal un nou recer

De moment han començat a l’Arcàdia, que tanca

Com en cursos anteriors, aquest mes de març els grups dels alumnes més grans de l’Aula de Teatre del Patronat Municipal de Cultura han començat a presentar en públic els seus ‘Assortits’, una petita mostra del que estan treballant. I ha estat, com en les millors ocasions, al cafè cultural del carrer d’en Pujol.

Exercicis de dansa i de veuDimecres dia 5 va encetar el torn la professora de dansa Sol Vázquez amb sis ballarines del seu grup de segon nivell. Van dur a terme quatre coreografies de cabaret de butxaca i van demostrar un cop més que saben fer de l’estretor, virtut. A destacar el solo final de la Noemí Padró. La setmana següent, el dia 12, van actuar els alumnes de Teatre, del grup de segon, dirigits per Natàlia Sallarés. Es tractava d’un exercici de veu sobre dos textos: un fragment de l’escriptor austríac Peter Handke i la cèlebre ‘Tirallonga del monosíl·labs’, del poeta Pere Quart. La tria d’un i altre text va resultar oportuna perquè va facilitar la correcta execució d’un exercici volgudament senzill. Llàstima que en algun moment la interpretació, en ser llegida, va perdre vivor.

 

Ambient que es perd Com gairebé sempre a l’Arcàdia, els dos ‘Assortits’ van comptar amb un ambient incondicional. I és que l’apinyament de la concurrència, el laberint de taules, bancs i tamborets, el tuf de tabac i el tragí de bocates i birres creen el microclima propici per a l’escalf del públic. A partir d’ara, amb el tancament del local, als ‘Assortits de l’Aula’ els caldrà un nou espai on mostrar-se. Enlloc, però, trobaran un recer tan acollidor com el de l’entranyable tuguri del carrer de les Santes.