EL J&G perd el liderat després d’un arbitratge escandalós

RIUDELLOTS - J&G MATARÓ 9-7

El Mataró va perdre el liderat que va aconseguir la setmana passada al perdre a la pista del Riudellots que torna a ser líder. El partit va estar marcat per l’hostilitat del públic local i el duet arbitral que al minut quatre ja havien assenyalat cinc faltes contra el Mataró i expulsat a l’entrenador de l’equip Iu Claus. A més també van ser expulsats fins a tres jugadors  mataronins més durant el partit, cosa que va fer que els groc i negres juguéssins molts minuts amb un home menys en moltes fases del matx.

Tot i això la primera part va estar força igualada i va acabar amb un ajustat 2 a 1. A la represa amb les expulsions el Mataró va marxar del matx i al minut dotze del segon temps ja perdia 7 a 3. Malgrat això l’equip va reaccionar i es va posar 7 a 6 falta de tres minuts per el final, però l’enèsima expulsió d’un jugador groc i negre en els últims minuts va decantar el matx per els locals. Ara aquesta setmana l’equip descansa i jugarà d’aquí quinze dies a la pista del Teià.