El GrupClima Mataró rep el Cerdanyola

Partit important per trencar la mala ratxa de resultats

  • Divendres, 23 Novembre 2007 13:39

El GrupClima Mataró després d’haver passat per la fase dura del campionat on ha patit quatre derrotes seguides davant Barça, Reus, Igualada i Vic, que l’han fet baixar de la cinquena plaça fins la dotzena, a només dos punts de la zona de descens, li arriba un partit dels importants amb la visita del Cerdanyola, un equip de la “seva lliga” o sigui dels que lluiten per la permanència. La cita és dissabte a les 21:00 hores.

Els vallesans han pujat aquesta temporada i tenen un equip experimentat amb jugadors com De Moya, Plaza, Eloi Gaspar, Baucells o Guillén, que superen àmpliament la trentena.

Aquest equip és nou a la categoria, però és un dels que més s’ha topat l’equip mataroní en la seva història. En els darrers temps a 1a Estatal, han jugat sis vegades, amb 5 victòries locals i una sola victòria visitant, precisament la darrera la temporada 2005-06, en la qual de tota manera va ser l’equip mataroní el que va aconseguir l’ascens. El resultat va ser de 0-2 i en l’anterior va ser de 1-0, i és que els partits entre aquests dos equips darrerament solen tenir pocs gols. A la màxima categoria s’han trobat set vegades, amb sis victòries locals i una sola derrota. Però la majoria dels enfrontaments foren encara jugant sota el nom d’Esport Ciclista Mataró allà pels anys setanta.El darrer partit CH Mataró- Cerdanyola a la Divisió d’HonorEs va produir la temporada 1996-97, a la fase de descens en una d’aquelles dues temporades en que es va jugar la lliga en dues fases. L’equip del Malerba Mataró va guanyar per 1-0 amb una formació integrada per Agustí, Tibau, Gimeno, Segarra, Ferran, Calafell, Dani i Marimón, que va ser l’autor de l´únic gol del partit.

12a jornada (24 de novembre)

Voltregà - VilafrancaLleida - TenerifeGRUPCLIMA MATARÓ - CerdanyolaLloret - VicBlanes - IgualadaVilanova - Reus DeportiuOviedo - FC BarcelonaNoia - Liceo