L’últim cap de setmana de la Mostra de Cinema

El certamen clou diumenge amb el film ‘Buda explotó por vergüenza’

  • Divendres, 23 Novembre 2007 12:30

La XXIX Mostra de Cinema de Mataró arribarà a la seva fi el proper diumenge 25. El llargmetratge escollit per tancar aquesta edició serà ‘Buda explotó por vergüenza’ de Hana Makhmalbaf. La història de la petita Baktay, una nena afgana de sis anys, i la seva voluntat per aprendre a llegir serà la darrera de les peces que es presentaran a la Mostra.

 

La projecció es farà el diumenge a la tarda, però per veure-la caldrà esperar a que finalitzi l’acte que marca el veritable punt i final del certamen: el Lliurament dels premis de la XI Mostra de Curtmetratges que se celebrarà a les19h.

Aquest mateix divendres, però, el Monumental s’obrirà per oferir un dels films emmarcats dins del cicle “Vells conflictes/Noves visions”. ‘Talk to me’ arriba a la pantalla per mostrar com es va viure el debat racional a la societat nordamericana als anys seixanta, això sí, amb molt de soul. La pel·lícula de Kasi Lemmons es podrà veure a les 21.30h.

 

I dissabte 24, sessió doble. A les 18h es passarà el film basc de J.M. Goenaga i Aitor Arregui, Lucio, i més tard a les 22h, la coproducció europea Irina Palm.

 

Curts de l’EUPMTDiumenge 25, a les 12 del migdia, el Monumental acollirà la mostra d’una selecció de curtmetratges realitzats per alumnes de l’EUPMT.