L’equip s’enfonsa en el tercer quart

PLATGES DE MATARÓ - VALLS 57-62

Les noies del Platges de Mataró van tornar a perdre al Palau aquest cop davant el Valls, el líder de la categoria. Les mataronines que van fer una molt bona primera part, va tirar per terra la feina feta fins aleshores en la segona part on les visitants van capgirar el marcador i es van endur la victòria.

El partit va començar molt igualat amb els dos equips fent una bona defensa que no deixava anotar amb facilitat al rival. Tot i això les grogues van estar més encertades i van marxar amb curt 14 a 10 a favor. En el segon quart els dos equips es va posar les piles i després de diversos intercanvis de cistelles i diferències les noies de Joan Gonzalez, van marxar al descans amb sis punts d’avantatge.

A la represa les visitants va demostrar el perquè del seu liderat, i van ofegar a un Platges de Mataró que durant molts minuts va perdre la intensitat tant en atac com en defensa, fet que va deixar el 44-45 a l’inici de l’últim quart. En el darrer període l’equip groc va millorar les seves prestacions, però ni d’aquest manera n’hi va haver prou, ja que el Valls va mantenir la seva distància en el marcador i no va deixar opcions per un remuntada local.

PLATGES DE MATARÓ – VALLS 57-62