Júlia Bosch sots-campiona de Catalunya Absoluta

Moltes medalles al català de tennis taula de base

El cap de setmana dels dies 29 i 30 d’abril i mentre les millors jugadores com Gàlia Dvorak i Sara Ramírez eren al Mundial de seleccions estatals, es va disputar el Campionat de Catalunya Absolut de tennis taula, en el qual Júlia Bosch, la jugadora del CN Mataró Quadis, va aconseguir el sots-campionat després de caure a la final davant la calellenca Jéssica Hernàndez.

En la competició de dobles Júlia Bosch i la jove Anna Grau van obtenir la medalla de bronze, en caure en semifinals davant Zamorano i Vico.

Moltes medalles al Campionat de Catalunya d’edats
En el Campionat de Catalunya d’edats celebrat fa unes setmanes hi va haver destacades actuacions de jugadors i jugadores del CN Mataró. Toni Prados i Xavier Peral es van classificar “ex-aequo” en 3r lloc en aleví masculí. En dobles Toni Prados i Xavier Peral van quedar campions de Catalunya alevins i 3rs en infantils. Alba Cladellas també va quedar 3a en alevines femenines, mentre en dobles Alba Cladellas i Etna Vicent van obtenir la medalla de bronze tant en alevines com en infantils.

En dobles mixtos Toni Prados i Alba Cladellas van quedar sots-campions de Catalunya alevins i Xavier Peral i Etna Vicent tercers també en alevins. Alba Cladellas i Toni Grau van quedar tercers en infantils. En dobles juvenils femenins Anna Grau, fent parella amb Eulàlia Santilari (Vic) va obtenir el sots-campionat. A la competició individual Anna Grau va caure en quarts de final. A les finals per equips l’aleví masculí i el juvenil femení van quedar sots-campions de Catalunya i l’aleví femení va quedar en tercer lloc. L’infantil masculí i el juvenil masculí van quedar 5ens i 7ens.