Khassanova: “Estem a punt de guanyar la lliga més disputada dels últims anys”

Parlem amb l’entrenadora del CNM Quadis de tennis taula

Khassanova: “Estem a punt de guanyar la lliga més disputada dels últims anys”
Parlem amb l’entrenadora del CNM Quadis de tennis taula

El Mataró va líder de lliga després d’una trajectòria ascendent.
A mesura que la lliga ha anat avançant hem agafat confiança, sobretot després de les derrotes inicials contra el Calella i el Cartagena. Vam començar realment malament, perdent un partit molt diputat contra La Zubia. La preparació va millorar a partir d’aquests ensurts i hem anat millorant i hem acabat jugant a un gran nivell.

Què ha canviat d’aquell Mataró indecís?
La lliga d’aquest any és la més forta que he vist. Duc 15 anys a Espanya i mai hi havia hagut tants bons equips amb possibilitats de guanyar el títol. És difícil dir què ha canviat, més aviat és la competició que està molt renyida i estem a punt de guanyar-la a pesar d’això.

Prepareu especialment el partit contra el Cartagena?
La preparació és especial però estranya perquè les jugadores se’n van als Campionats Mundials i hi ha altre cites importants. Quan tornin i veient com estiguin tindrem tres dies en què prepararem a consciència el partit.

És possible un triple empat a final de temporada. A qui beneficiaria?
Un triple empat perdent nosaltres amb el Cartagena 4-3 ens donaria el títol a nosaltres però jo no penso en aquesta possibilitat. Sempre que preparo un partit, aquest el primer, ho faig pensant en la victòria.