Catalunya passa per damunt d’Escòcia

Les jugadores catalanes no van cedir un sol set davant les britàniques

Catalunya 5 - 0 Escòcia

CATALUNYA: Gàlia Dvorak, Sara Ramírez i Jessica Hernández. Dvorak venç Whitaker (3-0). Ramírez venç Galloway (3-0). Hernández venç Symons (3-0). Dvorak venç Galloway (3-0). Ramírez venç Whitaker (3-0).
ESCÒCIA: Corina Whitaker, Jenny Galloway i Catherine Symons.
Marcador: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0 i 5-0.

La selecció catalana de tennis taula es va desfer sense cap problema d’Escòcia, en el partit amistós que va enfrontar ambdues seleccions el passat dimarts 4 d’abril. Les jugadores catalanes encapçalades per la mataronina Gàlia Dvorak no van cedir un sol set demostrant una enorme superioritat davant una jove selecció que va intentar suplir la seva inexperiència amb voluntarietat. El seleccionador Josep Llopart es va mostrar satisfet pel rendiment de les seves jugadores i per la seriositat i concentració que van mantenir al llarg de l’encontre tot i la debilitat del rival.

La jugadora del CN Mataró va obrir la vetllada amb una mostra del seu talent i va encapçalar el camí de la victòria derrotant sense cap problema Corina Whitaker (11-6, 11-5, 11-3). Després va arribar el torn de Sara Ramírez, recent campiona estatal, que tampoc va trobar oposició en Jenny Galloway a qui va derrotar amb un joc directe i precís. Jessica Hernández tenia a priori el duel més complicat davant Catherine Symons, la millor i més experimentada jugadora escocesa, però la catalana va anar per feina i va resoldre el partit sense complicacions. Dvorak es va trobar amb més dificultats en el seu segon partit, aquest contra Galloway, i tot i començar perdent en els dos primers sets la mataronina va saber remuntar sense cedir cap màniga. El punt final que va rodonejar el 5-0 final el va aconseguir Ramírez davant Whitaker.

El públic mataroní va respondre a la cita, organitzada pel CN Mataró, encara que l’espectacle final no va respondre a les expectatives creades. Tot fa preveure que la propera cita de la selecció catalana serà davant Bielorussia, un combinat més experimentat i amb importants jugadores a les seves files.