El CN Mataró Quadis continua amb les aspiracions al títol intactes

Les mataronines van derrotar el Vic i estan a una victòria del líder, el Cartagena

L'equip del Centre Natació Mataró manté les seves esperances d'aconseguir el títol estatal després de derrotar el Vic (4-2), que fa unes jornades va ser la sorpresa a la Copa de la Reina en plantar-se a la final i obtenir el sots-campionat.

Gàlia Dvorak demostra el seu alt nivell
El matx va començar amb victòria visitant ja que Detelina Mihailova va superar Natalya Prosvirnina per 1-3. Després Gàlia Dvorak, demostrant que està ja a un altíssim nivell, va derrotar per 3-2 Tingting Wang, una de les millors xineses de la lliga, i va donar un pas important cap al triomf. Wu Xue va donar avantatge guanyant sense problemes a Alba Prades per 3-0, i en el doble Wu Xue i Prosvirnina van augmentar l'avantatge superant amb un clar 3-0 a Tingting Wang i Mihailova.Tingting Wang va guanyar a Prosvirnina per 1-3 valorant més així el triomf anterior de Gàlia, però Wu Xue no va tenir problemes per sentenciar el matx guanyant per 3-0 a Mihailova.

Resultats: CN MATARÓ- Vic 4-2; Valldolid- Ripollet 4-1; Cartagena- La Selva 4-2; Dos de Mayo- Ripollet 3-4.
Classificació: Cartagena 28 (un partit més jugat); CN MATARÓ 26; Calella 24; La Zubia i Dama d'Elx 16; La Selva 14; Vic i Valladolid 12; Dos de Mayo 4 i Ripollet 2.
Propera jornada: Dissabte dia 1 el CN Mataró es desplaça a Granada per enfrontar-se a La Zubia, equip que a la primera volta va donar la sorpresa guanyant aquí a Mataró. La resta de partits són: La Selva- Valladolid; Ripollet- Calella i Vic- Valladolid.