El Quadis de tennis taula trenca la imbatibilitat del Calella i torna a optar al títol

El campionat de la Superlliga de tennis taula torna a ser cosa de tres: Calella, Mataró i Cartagena

El passat dissabte l'equip femení de tennis taula del Centre Natació Mataró Quadis va posar emoció a la màxima competició estatal d'aquest esport, la Superdivisió femenina, amb la victòria per un contundent 0-4 a les instal·lacions del Calella, que fins ara era el líder de la competició amb nou victòries en nou partits, i prenent-se així la revenja del partit inicial del campionat en el qual les calellenques havien guanyat a Mataró per 3-4, i a més fent-se amb l'average particular pel cas que hi hagi empat al final.

D'aquesta manera el títol torna a ser cosa de tres: Calella, que té una derrota i CN Mataró i Cartagena, que en tenen dues.

El matx es va iniciar amb una previsible victòria de Natalya Prosvirnina sobre Jèssica Hernàndez per 1-3, però va continuar amb una de més sorprenent, ja que Gàlia Dvorak va superar per 2-3 la xinesa Qian Dong, que a Mataró havia guanyat els seus tres partits i que fins ara no havia estat derrotada per cap jugadora estatal. Després Wu Xue va superar per 0-3 a Svetlana Mayorova i per tancar el doble format per Gàlia i Xu Xue va superar Qian Dong i Mayorova per 1-3, posant aquest concloent 0-4 al marcador que indica la superioritat mataronina i que porta a recordar a part de la derrota inicial a la primera volta, sobretot en aquella ensopegada inesperada a casa davant de l'equip granadí de La Zubia, sense la qual ara el CN Mataró ja seria líder.

Resultats: Ripollet- La Zubia 0-4; Calella - CN MATARÓ 0-4; La Selva- Elx 2-4; Vic- Elx 3-4.
Classificació: Calella 18, CN MATARÓ QUADIS i Cartagena 16; La Zubia 12, Vic i Elx 10, La Selva i Valladolid 8, Dos de Mayo 2, Ripollet 0.
Propera jornada: Avui dissabte el CN Mataró rep el cuer, el Ripollet, a les 17 hores. Els altres encontres són: Dos de Mayo- Cartagena, Dos de Mayo- Collosa Valladolid, Vic- la Selva i Elx- La Zubia.

1a Estatal Masculina.- La setmana anterior en partit de la 1a Divisió Estatal Masculina l'equip del CN Mataró va perdre a Calella per 4-0. van jugar Óscar Campos, Toni Grau i David Roca.

Classificació i resultats de la Superdivisió Femenina de Tennis Taula