Gàlia Dvorak cau als vuitens de l'Open ProTour de Croàcia sub-21

Wu Xue va arribar als 1/32 de final davant una rival de Singapur

La passada setmana les jugadores del CN Mataró Wu Xue i Gàlia Dvorak van ser a Zagreb (Croàcia) per participar a l'Open ProTour que reuneix a les millors jugadores del món i que de ben segur els haurà servit per l'important matx d'aquest dissabte contra el Calella al màxim nivell.

La xinesa-dominicana va guanyar a l'italiana Negrisoli per 4-0 abans de caure en 1/32 de final davant Wang Yue Gun (Singapur) per 0-4. Per la seva part Gàlia Dvorak en la competició sub-21 va superar a Voronova (Rússia) per 4-2 abans de caure en 1/8 de final davant la francesa Grundisch per 3-4, i en la competició de dobles, formant parella amb Sara Ramírez, van superar Long- Zhang (Can) per 3-2 abans de caure en 1/16 de final davant LI- Petzner (Aústria) per 2-3.

Altres resultats
A la divisió d'honor femenina el CN Mataró B va perdre davant del CTM Rivas per 1-4. Van jugar Júlia Bosch, Maria Serres (1) i Anna Grau.
A la 1a Divisió Estatal masculina el CN Mataró va perdre davant del Bàscara per 1-4. Van jugar Óscar Campos (1), Pau Nolis i David Roca.