Partit interessantíssim: el Quadis de tennis taula rep el campió

CNM Quadis - Relesa Cartagena, dissabte a les 17h

Aquest dissabte a la tarda a les 17 hores a les instal·lacions del complex Joan Serra del CN Mataró, l’equip de Flora Khassanova s’enfrontarà a l’actual campió, el Relesa de Cartagena, equip que fins ara només ha perdut contra el líder, el Calella per 4-2. En aquest matx contra les murcianes i en el primer de la segona volta en el qual el CN Mataró jugarà a Calella es decidiran les futures possibilitats de títol per a l’equip mataroní que, evidentment, passen per aconseguir la victòria en aquests dos enfrontaments.

S’ha de dir que l’equip del Cartagena va jugar el passat cap de setmana el matx d’anada de les semifinals de la Copa ETTU a Berlin, perdent per 3-2 i per tant encara tenen esperances d’arribar a la final. L’equip del Relesa Cartagena el formen Yan Fei Shen, Zamfir i Safran.

La jornada la completen els partits: Dos de Mayo- Calella, Collosa Valladolid- Calella; Ripollet- Cartagena i La Zubia- Elx. Com es pot veure Calella i Cartagena tenen doble compromís per anar-se posant al dia.