Victòria important del tennis taula del CN Mataró a Vic

Les mataronines es situen a la zona alta

L’equip femení de tennis taula del Centre Natació Mataró va aconseguir un importantíssim triomf a Vic davant d’un dels equips que lluiten amb Cartagena i Calella per les primeres places de la Superdivisió femenina. Aquest partit era avançat de la setena jornada degut a que en aquelles dates 10 de desembre Gàlia Dvorak serà a la ciutat austríaca de Linz jugant el campionat del Món júnior.

L’equip osonenc s’ha reforçat amb la xinesa Tingting Wang que va començar derrotant a Natalia Prosvirnina per 3-0 i que, després que Wu Xue derrotés Alba Prades per 3-0 i Gàlia Dvorak superés per 3-2 a Detelina Mihailova, va tornar a posar per davant el seu equip, primer fent parella amb Mihailova per derrotar en el doble a Wu Xue i Dvorak per 3-1 i després guanyant a Wu Xue per 3-0. En els dos enfrontaments decisius l’equip mataroní va fer valer el seu superior conjunt. Primer Prosvirnina va guanyar a Mihailova per 3-2 i finalment Gàlia Dvorak va donar la victòria al seu equip superant còmodament per 3-0 a Alba Prades.

Classificació actual: Calella 10, Cartagena i CN MATARÓ 8; Vic i Collosa Valladolid 6; La Selva, La Zubia, Dama d’Elx 4; Dos de Mayo 2; Ripollet 0.

Cap de setmana intens al CN Mataró
El cap de setmana serà intens, ja que el dissabte dia 3 a les 17:30 hores es jugarà contra l’equip gironí de La Selva i el diumenge a les 11 hores es rebrà la visita de l’equip granadí de La Zubia, en dos enfrontaments en els quals no es pot perdre.

Gàlia Dvorak juga l’Open Pro-Tour de Goteborg
Una setmana després de jugar a Alemanya la jugadora mataronina es va desplaçar entre els dies 17 i 20 de novembre a Goteborg, on va brillar més en la categoria absoluta que no pas en la sub-21, ja que va arribar a 32ens de final després de superar la txeca Hana Bartosova per 4-3 i l’alemanya Irene Ivancan per 4-2. Ja en el quadre gran, va caure en els esmentats 32ens de final amb la xinesa número 33 del rànquing mundial absolut Peng Luyang per 4-3 i després d’anar guanyant per 3-2. En el sub-21, en canvi, estant classificada directament als 8ens de final, va perdre de forma inesperada amb un rival de menys nivell com la francesa Nathalie Cahoreau, per 4-3 i després guanyant per 3 sets a 1.