Dues victòries del CNM a la Superdivisió femenina a terres Castellanes

triomfs a Valladolid i San Sebastián de los Reyes

L’equip del Centre Natació Mataró Quadis, com ja vàrem dir, tenia un cap de setmana carregat amb desplaçament a les terres de Castella, on va obtenir dues victòries. La primera més complicada i de més valor davant del Collosa Valladolid per 2-4 i la segona mes fàcil i més esperada, per 0-4 davant del Dos de Mayo de San Sebastián de los Reyes de Madrid. En aquest darrer enfrontament Wu Xue va començar derrotant Xi Lin Guo, després Natalia Prosvirnina va superar Gloria Panadero, Gàlia Dvorak a Marta Pajares i el doble format per Wu Xue- Dvorak va derrotar a Xi Lin- Panadero, i en tots els partits el resultats va ser de 0-3 favorable a les jugadores del CN Mataró, cosa que indica que el matx no va tenir massa complicació.

Del de Valladolid no tenim els resultats concrets, però el que sí és cert és que les jugadores de l’equip mataroní van fer un gran matx per derrotar un equip molt compacte que té dues estrangeres de qualitat com Gu Birong i Janina Kokunina i una espanyola també de gran categoria com és la catalana Roser Vilà.

Resultats.- En aquest calendari arranjat per tal que els equips puguin aprofitar els seus llargs desplaçaments per jugar dos partits es van jugar quatre partits: Collosa Valladolid- CNM 2-4; Cartagena- Dama d’Elx 4-1; Dos de Mayo- CNM 0-4 i Vic- Calella 2-4.

Classificació.- Cartagena, Calella i CN MATARÓ QUADIS (amb un partit més) 6 punts; Vic i Collosa Valladolid 4; La Selva i La Zubia de Granada 2; Ripollet, Dos de Mayo i Dama d’Elx 0 punts. Ara el calendari ja no depara cap partit del CN Mataró fins el cap de setmana del 3 i 4 de desembre en que rebrà l’equip gironí de La Selva i el granadí de La Zubia.

Altres resultats- 1a Estatal masculina.- L’equip sènior masculí del CNM Quadis va superar per 4-1 el Calella B, amb un equip format per Campos (2), Comas (1) i Nolis (1). L´únic punt calellenc va arribar en el doble. Divisió d’Honor femenina.- L’equip femení B del Centre Natació Mataró Quadis va perdre davant de l’Avilés per 3-4, amb una formació integrada per Júlia Bosch, Roser Sauleda i Anna Grau. Els punts els van aconseguir Júlia Bosch (2) i el doble.