Primera victòria del CNM a la Superdivisió femenina

Aquest cap de setmana doble cita a Valladolid i Madrid

L’equip del Centre Natació Mataró Quadis va guanyar el primer partit de la temporada a la Superdivisió femenina en superar per 4-2 el Dama d’Elx en matx corresponent a la segona jornada. Gàlia Dvorak va començar perdent per 0-3 davant la xinesa Fang Zhu, però ben aviat es va encarrilar el resultat amb les victòries en individuals de Wu Xue sobre Núria Ros per 3-0 i Natalya Prosvirnina, que debutava, sobre Zeljka Dragas també per 3-0 i en el doble de Wu Xue i Gàlia Dvorak sobre Fang Zhu y Dragas per 3-0. Després Fang Zhu va derrotar Wu Xue per 2-3, però Gàlia Dvorak va establir el resultat definitiu guanyant per 3-0 a Zeljka Dragas.

Resultats: Calella- Dama d’Elx 4-2; CN MATARÓ- Dama d’Elx 4-2; La Selva- Vic 2-4; Collosa Valladolid- Dos de Mayo 4-0; La Zubia- Cartagena 1-4 i Vic- Ripollet 4-0.

Classificació: Vic, Cartagena, Calella, Collosa Valladolid (aquest amb un partit més jugat) 4; CN MATARÓ, La Selva i La Zubia 2; Dama d’Elx, Dos de Mayo i Ripollet 0.

Aquest cap de setmana serà agitat per al CN Mataró ja que, dissabte, juga a Valladolid davant del Collosa i diumenge a la localitat madrilenya de San Sebastian de Los Reyes davant del Dos de Mayo, que és debutant a la competició.

Derrota de l’equip masculí
L’equip sènior masculí va perdre a Bàscara per 4-1 en la 2a jornada de la 1a Categoria Estatal. Van formar l’equip Nolis, Comas i Campos, que va obtenir l'únic punt.