El CN Mataró eliminat de la Copa ETTU a Driburg

Les maresmenques no van poder superar l’equip local que les va deixar fora de la competició

L’equip femení del CN Mataró de tennis taula va caure eliminat a la segona ronda de la ETTU Cup, antiga Copa Nancy Evans, a la localitat alemanya de Driburg.

Es va superar el Cukurova Universitesi Adana de Turquia per 3-1 i el Càmara de Lobos de Portugal per 3-0, però la derrota davant de les locals per 2-3 deixa les jugadores mataronines fora dels vuitens de final. Wu Xue va guanyar els seus dos partits, però el potencial de la xinesa Xu Jie, Jèssica Gobel i Natàlia Cigankova va ser excessiu per a Gàlia Dvorak i Júlia Bosch. Potser d’haver pogut comptar amb la ucraïnesa Natàlia Prosvirnina la cosa hauria anat diferent.

Diumenge segona jornada de la Superdivisió femenina
A la primera jornada de la Superdivisió femenina en la qual el CN Mataró va perdre davant del Calella per 3-4, es van registrar aquests altres resultats: Dos de Mayo de San Sebastián de los Reyes- La Selva 1-4, Cartagena- Collosa Valladolid 4-1, La Zubia- Ripollet 4-0. Va quedar ajornat el Vic- Dama d’Elx i per la seva part es va avançar el Dama d’Elx- Collosa Valladolid, que va acabar amb 2-4.

La segona jornada es juga aquest cap de setmana i el CN Mataró rep el Dama d’Elx diumenge a les 11 hores a les instal·lacions del Complex Joan Serra.

Altres resultats del Centre
L’equip masculí que juga a la 1a Divisió Estatal va superar per 4-3 el Mollet amb un equip format per Nolis (2), Comas (1) i Campos (1). L’equip femení B que juga a Divisió d’Honor va perdre a la Pobla de Farnals (4-1) i a Cartagena davant del Marnys, segon equip del Relesa, per 4-2. Van formar l’equip Júlia Bosch, Roser Sauleda i Alba Cladellas.