Gàlia Dvorak guanya l'europeu júnior per equips i el bronze individual

La mataronina no va poder revalidar el primer lloc individual aconseguit l’any passat

Com ja havíem informat abans de vacances la mataronina Gàlia Dvorak va participar al campionat d’Europa júnior de tennis taula que es va celebrar a Praga, on no va poder revalidar el tìtol continental aconseguit l’any passat, tot i que sí que va poder revalidar el títol per equips.

Ja havíem dit, que formant part de l’equip espanyol, que completaven Sara Ramírez i Anna Badosa, s’havia classificat per a la final per equips contra Romania, després d’haver superat amb certa complicació la fase prèvia, però amb més comoditat les posteriors eliminatòries. El matx final disputat el dia 19 de juliol va ser resolt amb més facilitat de la prevista ja que va acabar amb 3-0 per Espanya ja que Sara Ramírez va guanyar Daniela Dodean per 3-2, Gàlia Dvorak es va desfer per 3-2 d'Elisabeta Samara i finalment Anna Badosa va superar per 3-0 Alexandra Chirametli, i així Espanya va revalidar el títol continental.

Posteriorment es va disputar la competició individual i en ella Gàlia Dvorak, que defensava el títol, va començar guanyant a l’hongaresa Varga per 4-1, després a la bielorussa Viktorchyuk per 4-1, en vuitens a la croata Pankovic per 4-3 i en quarts de final a la txeca Penkavova per 4-1. A les semifinals es va trobar amb la romanesa Elisabeta Samara, a la qual havia derrotat a la final per equips, però ja se sap que l’esport no és matemàtic i en aquesta ocasió va cedir per 4-2. A l’altra semifinal també Sara Ramírez va cedir davant Daniela Dodean a la que també havia guanyat a la final per equips i d’aquesta manera la final va ser romanesa i Gàlia i Sara Ramírez van tenir la medalla de bronze.

Gàlia Dvorak també va participar a la competició de dobles, fent parella amb Sara Ramírez, caient en vuitens de final i en la de dobles mixtos, formant parella amb l’ucraïnès Zmudenko, caient en quarts de final.