El CNM Quadis revalida el títol estatal per equips de tennis taula

Gàlia Dvorak va aconseguir el punt decisiu i a partir d'avui lluitarà per revalidar títol individual

Pocs dies després d’assegurar-se el segon lloc al campionat de lliga, l’equip del CN Mataró Quadis va derrotar l’actual líder del campionat de la regularitat aconseguint revalidar el títol del Campionat estatal per equips celebrat a les Borges Blanques. L’equip de Flora Khassanova va derrotar al Cassanenc en semifinals per 3-1, i a la final va superar el Relesa Cartagena per un ajustat 3-2 amb una victòria decisiva en l’últim partit de la mataronina Gàlia Dvorak.

La final va ser tant emocionant com es preveia a priori, tenint en compte la igualtat dels dos equips, i el fet que les mataronines volguessin demostrar que tot i haver dit pràcticament adéu al títol de lliga, es podien prendre’s la revenja al Cartagena en qualsevol moment. El partit va començar amb derrota de Dvorak contra Shen (3-1) però Wu Xue va empatar pel Quadis gràcies a la victòria sobre Adriana Zamfir (0-3), deixant l’eliminatòria amb empat a 1.

Superant la pressió
Però la derrota de Kassabova davant la catalana Sara Pérez (per un ajustadíssim 3-2, amb 11-9 al cinquè set) no deixava marge per l’error, i va ser llavors quan es va poder veure el millor del conjunt mataroní, que amb triomfs de Wu Xue sobre Shen (1-3), i el decisiu de Dvorak sobre Zamfir (0-3, amb uns parcials de 4-11, 8-11 i 9-11). Dues victòrìes aconseguides sota pressio, que van servir perquè el títol per equips tornés per segon any consecutiu a Mataró.

Resultats de les finals del Campionat d’Espanya per equips

Ara el torn de Gàlia en els individuals
Aquests campionats celebrats a terres lleidatanes continuen avui divendres amb els campionats individuals i per equips, on la jove Gàlia Dvorak intentarà revalidar el títol iindividual que va aconseguir la temporada passada. En els quarts de final, Dvorak es trobarà la seva excompanya Jèssica Hernàndez, a no ser que l’actual jugadora del Calella fallés en el seu debut contra una jugadora de fase prèvia. A les semifinals, que es jugaran demà, la rival podria ser la catalana del Cartagena, Sara Pérez.