Per tercer any seguit s'escapa l'ascens a la Superdivisió de tennis taula

El Quadis CNM ha topat contra dos equips amb jugadors de gran experiència i qualitat

Tennis Taula  Quadis CNM - Alicante

El Quadis CN Mataró tenia ganes de poder aconseguir l'ascens en les fases que organitzava a casa, però, tal com havia passat en les dues temporades anteriors, s'ha quedat sense pujar a la Superdivisió Estatal. L'equip que entrena Flora Khassanova ha topat amb dos equips amb jugadors amb gran experiència i qualitat i tot i lluitar fins el darrer instant no ha pogut sumar cap dels dos triomfs que li haurien donat l'ascens.

Després de la derrota patida el dissabte contra el primer de l'altre grup, el Leganés, avui diumenge s'enfrontava, amb l'ascens com a premi, amb el segon de l'altre grup, l'Alicante, equip que compta amb dos jugadors molt bons com són el rus Artem Zimarin i Alberto Lillo, que tenen un percentatge de victòries del 89% i 83% en la lliga i que no han fallat en els seus partits.

Clement Chobeau ha començat perdent 0-3 davant Zimarin. Yordi Jason Ramos ha igualat superant Raúl Moreno per 3-0. Xavier Peral ha cedit davant Lillo per 1-3. Chobeau ha tornat a igualar el marcador derrotant Moreno per 3-2. Xavier Peral ha caigut davant Zimarin per 1-3.
En el partit decisiu Yordi Jason Ramos ha començat de forma esplèndida guanyant dos sets davant Lillo, però s'ha enfonsat després i ha perdut per 2-3. Per tant l'ascens ha estat per al ASSSA Alicante TM.

Més imatges del partit (Dani Ferrer)

Tennis Taula  Quadis CNM - Alicante

Tennis Taula  Quadis CNM - Alicante

Tennis Taula  Quadis CNM - Alicante

Tennis Taula  Quadis CNM - Alicante