El Quadis CNM es juga l'ascens el diumenge contra Alicante

Ha perdut contra un molt potent ADTM Leganés en la primera oportunitat per pujar

Tennis Taula  Quadis CNM - Leganés

Aquest dissabte ha començat al Complex Joan Serra la fase d'ascens a la Superdivisió Estatal de tennis taula i el Quadis CN Mataró ha perdut la primera oportunitat d'ascens, però en tindrà una altra el diumenge al matí, a les 11 hores al pavelló del Centre Natació Mataró (amb entrada lliure), en el partit que l'enfrontarà amb l'Alicante.

Tennis Taula  Quadis CNM - Leganés

Dissabte a la tarda s'han enfrontat els dos millors classificats dels dos grups de la fase regular, en un matx que donava l'ascens a l'equip guanyador. El Quadis CNM ha topat amb un potentíssim ADTM Leganés que l'ha superat per 1-4 sense donar massa opció, cosa que ha donat l'ascens a l'equip madrileny.

Arnau Pons ha començat perdent davant Libre Sancho per 0-3 i després Xavier Peral també ha perdut per 0-3 davant Wei Dong Shi.
En el tercer individual el francès Clement Chobeau ha donat el primer punt als locals guanyant per 3-0 a Emilio García- Romeu.
Però després Arnau Pons ha perdut contra Wei Dong Shi per 0-3 i Clement Chobeau contra Libre Sancho per 1-3, i el matx ha acabat amb 1 a 4 per als madrilenys, que han celebrat l'ascens.

Tennis Taula  Quadis CNM - Leganés

Al matí s'havien enfrontat el 2n i 3r del grup B, Alicante i Móstoles i la victòria ha estat per als alacantins per 4-1, i per tant aquests seran els rivals del Quadis en el matx decisiu que tindrà lloc el diumenge al matí, amb la segona plaça d'ascens en joc.